Τι καλύτερο από μια Κυριακάτικη βόλτα στα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, απολαμβάνοντας μερικά από τα ωραιότερα γκολ.

Δείτε πολλά γκολ και θεαματικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

«Ανάσα» για Μίλαν, απίστευτο φινάλε στο Φιορεντίνα – Πάρμα

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βερόνα και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ίντερ. Χιτσκοκικό φινάλε στο Φιορεντίνα – Πάρμα (3-3), νίκη για Κροτόνε με σκορ 4-2 επί της Τορίνο.

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1 

Η Φούλαμ έγινε η έκτη στη σειρά ομάδα στην Premier League που έφυγε με το τρίποντο από το Άνφιλντ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 1-0 με γκολ του Λεμινά στο 45' και να σπρώχνουν την τους πρωταθλητές εκτός Champions League
Σώθηκε στο φινάλε η Κολωνία, 1-1 με τη Βέρντερ

Ένα γκολ του Χέκτορ στο 83ο λεπτό έσωσε τον πόντο για την Κολωνία στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Βέρντερ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.
«Όρθια» η Βέρντερ

Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης ήρθαν ισόπαλες 1-1, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην έσπασαν την παράδοση, αφού έχουν να κερδίσουν στην έδρα της αντιπάλου τους από το 2005, ωστόσο, με αυτόν τον βαθμό έφτασαν τους 27 και βρίσκονται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έτσι με 22 βαθμούς απέχουν μόνο 4 από τη 16η θέση.

Ο Ουνάς ντύθηκε... Μέσι για το 4-2!

Ο εξτρέμ την Κροτόνε "κλείδωσε" την νίκη της ομάδας του, αφού πρώτα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Κόκκινο το ντέρμπι, τέλος στο γαλάζιο σερί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαίο τρίποντο με 2-0 στο "Έτιχαντ" επί της πρωτοπόρου Σίτι και μείωσε στους 11 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, σταματώντας παράλληλα στα 21 παιχνίδια το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της συμπολίτισσας
Αρμίνια - Ουνιόν Βερολίνου 0-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα ήρθαν Αρμίνια και Ουνιόν, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, αφού η μεν ομάδα του Μπίλεφελντ έχασε την ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, η δε ομάδα του Βερολίνου να μειώσει περισσότερο τη διαφορά από την 6η θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Επιστροφή στην... κανονικότητα για την ασταμάτητη Σοδιεδάδ

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία την Κυριακή (7/3) επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη τη Λεβάντε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga.
Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ 0-0: Ένας πόντος ίσον κανένας…

Προφανώς και δεν βόλεψε καμία από τις Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ ο ένας βαθμός που πήραν από το μεταξύ τους 0-0 στο «Χόθορνς», μάταιη η μαχητική προσπάθεια της ομάδας του Άλαρνταϊς που ήταν καλύτερη…
Ρόμα – Τζένοα 1-0: Νίκη τετράδας για τους «τζιαλορόσι»

Δεύτερη διαδοχή νίκη και τετράδα για τη Ρόμα που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα στο «Ολίμπικο» και πλέον περιμένει ήττα της Αταλάντα κόντρα στην Ίντερ για να διατηρήσει τη θέση της. Δεύτερη διαδοχή νίκη και τετράδα για τη Ρόμα που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα στο «Ολίμπικο» και πλέον περιμένει ήττα της Αταλάντα κόντρα στην Ίντερ για να διατηρήσει τη θέση της.

Άγιαξ-Χρόνιγχεν: 3-1
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-1:

Πάρτι με οικοδεσπότη τον οδοστρωτήρα Κέιν Σε τρομερά κέφια ο Χάρι Κέιν έβαλε δύο γκολ, κέρασε ακόμα δύο στον Μπέιλ και ενορχήστρωσε το 4-1 της Τότεναμ επί της Κρίσταλ Πάλας, που την ανέβασε σε απόσταση... Champions League.