Δηλώσεις στο γερμανικό «Sport1» παραχώρησε ο Δημήτρης Γραμμόζης και αναφέρθηκε στην πρόκληση να αναλάβει τη Σάλκε. Ο 42χρονος τεχνικός τόνισε ότι απολαμβάνει τη δουλειά του και πως δεν νιώθει πίεση εξαιτίας της δεινής θέσης που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γραμμόζης:

«Υπέγραψα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου για κάποιον λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα «καώ». Η ομάδα που απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα. Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να δεχθεί την πρόταση της Σάλκε: «Είναι απλό: Διότι θέλω πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά. Η Σάλκε είναι τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ενέργεια. Προέρχομαι από την κοιλάδα του Ρουρ, στήριζα την ομάδα από μικρό παιδί και ξέρω τη σημασία του κλαμπ στην περιοχή.

Στο μέλλον, δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που απλά τρέχει και απομακρύνει τη μπάλα. Θέλουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο μετά από κάποιο σημείο. Αυτή είναι η αποστολή μας. Να βρούμε ένα μείγμα ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον».

πηγή:to10.gr