έα μοντέλα, νέοι οδηγοί και τεχνολογία που εξελίσσεται. Ολα έτοιμα για τα πρώτα κόκκινα φώτα της Φόρμουλα Ένα, την Κυριακή 28 Μαρτίου στην πίστα του Μπαχρέιν. Αναμεσά τους και ο γιός του Σουμάχερ, Μικ που θα τρέξει με την ομάδα της Χάας.
Μαξ Φερστάπεν. Λιούις Χάμιλτον. Και στο βάθος… Βάλτερι Μπότας. Ένα πλάνο, μάλλον, βγαλμένο από την επερχόμενη σεζόν της Φόρμουλα 1. Ο πρωταθλητής Χάμιλτον θέλει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα της W12 στις χειμερινές δοκιμές και να κατακτήσει το 8ο πρωτάθλημα της καριέρας του.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε την τεχνολογία να εξελίσσεται, όπως είπα, υπάρχει η ίδια βάση με το περσινό αμάξι, αλλά προφανώς έχουν προστεθεί νέα εξαρτήματα γύρω από αυτό.»

Ο Μπότας ήταν ο πιο γρήγορος της δεύτερης ημέρας των δοκιμών, ωστόσο η πιο κερδισμένη ομάδα ήταν αδιαμφισβήτητα η Red Bull, με τον 23χρονο Μαξ Φερστάπεν, πιο έμπειρο από ποτέ πίσω από το τιμόνι της αξιόπιστης RB16B, να θέλει να καταρρίψει την αυτοκρατορία του Χάμιλτον, αλλά και της Μερσέντες.

Την πρώτη της νίκη από το 2012 θα προσπαθήσει να πετύχει και η Μακλάρεν, με οδηγούς τον Λάντο Νόρις και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Τα βλέμματα ωστόσο έχει ήδη τραβήξει ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, που τρέχει για λογαριασμό της Χαας, αλλά και η πανέμορφη Άστον Μάρτιν, που με τον τετράκις πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στη σεζόν. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, 28 Μαρτίου τα πρώτα κόκκινα φώτα της σεζόν.