Ελληνικές συμμετοχές έχουμε στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής. Αυτή την ώρα ο Τανταλίδης συμμετέχει στο σύνθετο ατομικό, ενώ αύριο ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους. Στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Σίξερς, ενώ στο τουρνουά της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους 4.

Στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε double-double με 27 πόντους και 16 ριμπάουντ στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σίξερς με 124 – 117. Ο «Greek-Freak», προσέθεσε 6 ασίστ και 2 κλεψίματα στη στατιστική του, χαρίζοντας στα ελάφια την 39η νίκη τους στη σεζόν. Στο τέλος, «απείλησε» και τον Μάικλ Ρεντ, που έχει ρεκόρ για τους Μπακς με 57 πόντους σε έναν αγώνα.

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Πετρούνιας

O Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, στη Βασιλεία. Ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον ώμο, και συγκέντρωσε 15.366 βαθμούς, τους περισσότερους από όλους τους αθλητές, όχι μόνο των κρίκων, αλλά όλων των αθλημάτων στα προκριματικά.

Το Σάββατο, ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί στον ένατο τελικό της καριέρας του σε ισάριθμες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

πηγή:megatv.com