Σε μια εντυπωσιακή μονομαχία ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βαρκελώνης με 2-1 σετ.

Ο «Ράφα» στις δηλώσεις του υποκλίθηκε στο ταλέντο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, δίνοντας του συγχαρητήρια για το τουρνουά που έκανε, ενώ επισήμανε πως διαθέτει όλο το μέλλον μπροστά του.

Οι δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ:

«Στέφανε συγχαρητήρια. Έχεις παίξει έναν φανταστικό τελικό. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είμαι ευγνώμων που είμαι πίσω στη Βαρκελώνη.

Σημαίνει πολλά για εμένα ότι κατάφερε να κατακτήσω το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά σε μία πολύ που με έχει στηρίξει σε όλη μου την καριέρα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το τουρνουά».

Νωρίτερα ο Έλληνας τενίστας μίλησε κατά την απονομή του τροπαίου στον Ναδάλ και τόνισε ότι τον ζηλεύει, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή ένα τουρνουά σαν της Βαρκελώνης στην Ελλάδα.

«Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά τα μεγάλη τουρνουά πέρσι όπως και ο κόσμος. Ράφα σε ζηλεύω. Το δικαιούσαι αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό. Συγχαρητήρια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς εναντίον σου.

Ευχαριστώ την ομάδα μου. Ευχαριστώ Απόστολε και Θεοδώρα που είστε εδώ και με στηρίζετε σε κάθε μου προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το τουρνουά. Εύχομαι μία μέρα να δούμε και στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο τουρνουά τένις»