Ο Τζέσε Μαρς θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της Λειψίας, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του έγκυρου Kicker. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου για τη συμφωνία με τον 33χρονο τεχνικό, οι «ταύροι» βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 47χρονου Αμερικανού κόουτς, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Σάλτσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Λειψία, όσο και η Σάλτσμπουργκ ανήκουν στον όμιλο Red Bull GmbH, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά στο ποδόσφαιρο.

Ο Τζέσε Μαρς είχε βρεθεί στο κλαμπ της Λειψίας και τη σεζόν 2018-2019, ως μέλος του προπονητικού τιμ. Στο παρελθόν υπήρξε τεχνικός των New York Red Bulls και της ομάδας Montreal Impact. Από το παλμαρέ του ως πρώτος κόουτς ξεχωρίζει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στην Αυστρία (2029-2020).

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός τεχνικός συνυπήρξε με τον ταλαντούχο Ερλινγκ Χάαλαντ στην Σάλτσμπουργκ και του έδωσε ευκαιρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς διέκρινε το ατόφιο ταλέντο και την τεράστια προοπτική εξέλιξης.