Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: "Περίπατος" για Νάπολι και Λειψία - Νέο "στραβοπάτημα" για την Ρεάλ
Απίστευτη ανατροπή της Λανς
Ευρείες νίκες για Νάπολι (0-4) και Λειψία (3-1) κόντρα σε Κρεμονέζε και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα. Απίθανη "επιστροφή" της Λανς από 3-0 σε 3-3 κόντρα στην Μπρεστ.
"Πλούσια" ποδοσφαιρική δράση στα βραδινά παιχνίδια της Παρασκευής (24/4), με Νάπολι και Λειψία να πανηγυρίζουν νίκες που τις φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο Champions League της επόμενης σεζόν. Στραβοπάτημα που... ψαλιδίζει της ελπίδες της Ρεάλ για τίτλο κόντρα στην Μπέτις. Απίθανη ανατροπή της Λανς στην έδρα της Μπρεστ, επιστρέφοντας από το 3-0 στο 3-3 και διατηρώντας επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της Ligue 1.
Διαβάστε: Ράφα Τζούνιορ εν δράσει: Ο τρίχρονος γιος του Ναδάλ "έκλεψε" την παράσταση στη Μαδρίτη!
La Liga: "Στραβοπάτησε" στο τέλος η Ρεάλ
Στο "Λα Καρτούχα" οι ελπίδες τίτλου της Ρεάλ μειώθηκαν... για τα καλά. Οι Μαδριλένοι βρήκαν γκολ με τον Βινίσιους στο 17' και - παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίαζαν - φαίνοταν ότι ελέγχουν το ματς και θα καταφέρουν να πάρουν το "διπλό". Τελικά αυτό δεν έγινε, με τον Μπεγιερίν να ισοφαρίζει με πλασέ μέσα από την περιοχή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ρίχνοντας στο... καναβάτσου της ελπίδες των "Μερένχες" για ανατροπή στην La Liga, αφού οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο -8 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας παιχνίδι περισσότερο. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, οι "μπλαουγκράνα" είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.
Serie A, Bundesliga: Εύκολο βράδυ για Νάπολι και Λειψία
Σε Ιταλία και Γερμανία, Νάπολι και Λειψία είχαν εύκολο... βράδυ Παρασκευής. Συγκεκριμένα, οι "παρτενοπέι" δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από την Κρεμονέζε και πανηγύρισαν εμφατική νίκη με 4-0. Τα γκολ για τους πρωταθλητές Ιταλίας σημείωσαν οι ΜακΤόμινεϊ, Ντε Μπρόινε και Άλισον Σάντος, ενώ αυτογκόλ χρεώθηκε ο Τερατσιάνο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ, αφού ο "Οντέρο" είπε "όχι" στην εκτέλεση πέναλτι του ΜακΤόμινεϊ.
Στην Bundesliga, η Λειψία νίκησε με... περίπατο την Ουνιόν Βερολίνου (3-1), συνεχίζοντας στον "δρόμο" για το Champions League της επόμενης σεζόν. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Φινκγκρέφε, Ρόμουλο Καρντόσο και Μπάκου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ντοέκχι στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ligue 1: Από το ναδίρ στο... ζενίθ η Λανς κόντρα στην Μπρεστ
Στο παιχνίδι μεταξύ της Μπρεστ και της Λανς, οι γηπεδούχοι φάνηκε να έχουν έυκολο... έργο στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με τρία γκολ διαφορά, με τους Γκίντο, Τουσάρτ και Εντιμπέ. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν... άλλο πρόσωπο. Μείωσαν αρχικά με τους Τοβέν και Σιμά. Ο Σεντ Μαξιμέν έδωσε με... buzzer beater τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (90+4').
En