Τα ηνία της Ρόμα αναλαμβάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο «εκλεκτός» θα σηκώσει μανίκια μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου καθώς το ντεμπούτο του στον πάγκο των «τζιαλορόσι» συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές να πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας σεζόν (2021-2022).

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν, δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του 58χρονου Ίβηρα και τόνισε ότι πρόκειται για «ένα τεράστιο βήμα προς τη δημιουργία νοοτροπίας νικητή στο κλαμπ».

Ο Μουρίνιο θα πάρει τη σκυτάλη στον πάγκο των Ρωμαίων από τον συμπατριώτη του Πάουλο Φονσέκα, με τον οποίο η ομάδα φέτος βρίσκεται στην 7η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο πολυνίκης κόουτς αποτέλεσε παρελθόν από την Τότεναμ, η οποία επί ημερών του κατέγραφε εξαιρετικά χαμηλό αριθμό τελικών προσπαθειών και το ποδόσφαιρο που έπαιζε είχε χαρακτηριστεί αναχρονιστικό.