Η Μάντσεστερ Σίτι στις 29 Μαΐου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League έχοντας στο πλευρό της 6000 οπαδούς που θα ταξιδέψουν από την Αγγλία. Mε τον Σεΐχη Μανσούρ όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του να καλύπτει τα έξοδα πτήσης και μεταφοράς τους για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι στην Λισαβόνα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος to10,gr, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ προέβη σε αυτήν την κίνηση, θέλοντας να βοηθήσει τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν στην Λισαβόνα αυθημερόν για το μεγαλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα αυτό να επιβαρυνει τα έξοδα μεταφορά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μάντσεστερ Σίτι:

«Ο Πεπ και η ομάδα είχαν μια τόσο αξιοσημείωτη σεζόν και το να φτάσουν στον τελικό του Champions League, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ιστορική στιγμή για το κλαμπ. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό, όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι. Ειδικά εκείνοι που έχουν στηρίξει τη Μάντσεστερ Σίτι σε καλές και σε κακές στιγμές για τόσα χρόνια».