Η καριέρα του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε και Ολλανδός οδεύει προς την Μπαρτσελόνα καθώς μοιάζει να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Καταλανούς για συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Μετά από μια πενταετία στο Άνφιλντ, ο 30χρονος μέσος μένει ελεύθερος, το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί και έτσι αποχωρεί από τη Λίβερπουλ. Ο Βαϊνάλντουμ μίλησε στο ESPN για τις εξελίξεις που συνδέουν το όνομά του με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή στους «μπλαουγκράνα», ενώ παράλληλα δήλωσε πως ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με τον εκπρόσωπό του.

«Ο εκπρόσωπός μου ήταν εκεί και είναι στη φωτογραφία, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό». «Το να είσαι ελεύθερος παίκτης σε κάνει έναν ενδιαφέρον παίκτη. Έχω παίξει αρκετές σεζόν σε καλό επίπεδο. Πρώτα απ’ όλα, μιλάτε στο κλαμπ και ρωτάτε: ποια είναι τα σχέδια; Τι ρόλο θα έχεις; Πώς λειτουργούν τα πάντα στην ομάδα των παικτών; Τότε κάνετε την επιλογή σας. Αυτό που συμβαίνει τώρα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν, το διάβασα στα μέσα ενημέρωσης», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο να κρίνω, δεν είμαι σε αυτές τις συνομιλίες, αλλά νομίζω ότι είναι κρίμα. Θα προτιμούσα οι προπονητές και οι σύλλογοι να λύνουν με άλλο τρόπο τα θέματά τους. Όχι συγκεκριμένα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά γενικά. Αλλά προφανώς αυτό είναι δύσκολο».