Την τεράστια κλάση του επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς «ισοπέδωσε» με 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον ημιτελικό του Roland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πάντως φαίνεται ότι έχει θέσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη, αφού μετά το τέλος του αγώνα έστειλε ένα ιδιαίτερο «μήνυμα» προς όλους, κυρίως τους προσεχείς αντιπάλους του, τους επικριτές του και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της αναμέτρησης και λίγο πριν αποχωρήσει από το court, ο Τσιτσιπάς υπέγραψε στην κάμερα, σε ένα καθιερωμένο στιγμιότυπο αμέσως μετά από κάθε αγώνα, και έγραψε στα αγγλικά τη φράση «Hold up», που σημαίνει «αντέχω».

Το μεγάλο ραντεβού στα ημιτελικά

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σάσα Σβέρεφ, στα ημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης. Ο 24χρονος Γερμανός προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα ημιτελικά του Roland Garros.

Βρίσκεται μια θέση πίσω από τον Στέφανο Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη (Νο 6), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον προημιτελικό νίκησε με 3-0 σετ τον Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.