Σάλο προκάλεσε στο οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ η πρόσληψη του πάλαι ποτέ ηγέτη της «Ένωσης» και διεθνή ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα ως προπονητή στην νεοσύσταση β' ομάδα της ΑΕΚ.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της ομάδας, καθώς έχει προβεί σε μπαράζ ρατσιστικών δηλώσεων, με αποτέλεσμα η διοικητική ηγεσία να του αφαιρέσει το εισιτήριο διαρκείας που διαθέτουν οι «θρύλοι» του κλαμπ.

H παραίτηση πριν την...πρόσληψη

Συγκεκριμένα,  μια μέρα μετά την σφοδρή ανακοίνωση της Original αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ για να μη διχάσει τον κόσμο της ομάδας. Παρ'ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Τσιάρτα, αποφάσισε να κάνει πίσω ενώ σήμερα και ο ίδιος ο παλαίμαχος Έλληνας μεσοεπιθετικός αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.