Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο παίχτης του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλάει αποκλειστικά στα parapolitika.gr και στη Σάσα Σταμάτη για τον μπέμπη που ήρθε στον κόσμο πριν λίγες μέρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η σύντροφός μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3 κιλών και 300 γραμμαρίων στο “Μητέρα”. Νιώθω τέλεια. Ο μικρός μοιάζει και στους δυο. Έχουμε αποφασίσει με τη γυναίκα μου να πάρει το όνομα Σπύρος, που είναι του πατέρα μου», δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης.

Όσον αφορά στη βάπτιση, ο άσσος του Ολυμπιακού μας είπε: «Η βάπτιση θα γίνει το καλοκαίρι, ενώ ο γάμος μας θα πάει πιο πίσω για να τον χαρούμε λίγο παραπάνω».

Φυσικά, ο τρελομπαμπάς ντύνει το μωρό με κορμάκια του Ολυμπιακού. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, «φοράει φορμάκια του Ολυμπιακού, ενώ του πήρα από τώρα μπάλες για να κλωτσάει σε λίγους μήνες».

Τι είπε για τον τραυματισμό του

Σε ό,τι αφορά τον πρόσφατο τραυματισμό του και το χειρουργείο που έκανε, μας είπε πως είναι σε ανάρρωση και περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στα γήπεδα: «Έκανα χειρουργείο, είμαι καλύτερα, κάνω τη θεραπεία που μου έχουν συστήσει οι γιατροί μου και σε 5-6 μήνες θα γυρίσω στα γήπεδα».