Τη μεγάλη του προσμονή για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και τον Ολυμπιακό εκφράζει ο Κώστας Φορτούνης με αποκλειστική συνέντευξή του στα parapolitika.gr και στη Σάσα Σταμάτη. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής επισημαίνει ότι σε περίπου 30 μέρες θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση.  «Επιστρέφω σε περίπου ένα μήνα. Ανυπομονώ να γυρίσω. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο», δηλώνει χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι είχε περάσει το ίδιο πρόβλημα στο άλλο πόδι του πριν από καιρό, υπογραμμίζει με νόημα: «Επειδή το έχω ξαναπεράσει ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Ήταν δύσκολος ο δρόμος που είχα να διανύσω όλο αυτό τον καιρό. Έκανα και κάνω πάρα πολύ προπόνηση ώστε να επανέλθω στα επίπεδα που θέλω  και στο υψηλό επίπεδο των απαιτήσεων της ομάδας μας».

 Ο αγαπημένος των φίλων του Ολυμπιακού δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο της ομάδας αλλά και όσους αγαπούν το άθλημα: «Ο κόσμος παρότι δεν έπαιζα αγώνες μου έδειχνε την αγάπη του και ρωτούσαν πότε θα επιστρέψω. Όλο αυτό μου έδινε δύναμη για να επιστρέψω πιο γρήγορα και να παίρνω δύναμη».

 Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον μονάκριβο γιο του. Και με χαμόγελο να μας πει: «Το παιδί μου περιμένει πως και πως να με δει να παίζω μπάλα»...