Την Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά το 1-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στην «Huvepharma Arena» του Ράζγκραντ με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για τα play off.

Να σημειωθεί ότι το Mega θα μεταδώσει ζωντανά το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο περιγράψει ο Αντώνης Κατσαρός, ενώ το ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις θα μεταφέρει ο Νίκος Κώτσης.

Ανάλυση του αγώνα

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει post game εκπομπή με την ανάλυση της αναμέτρησης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για τη βραδιά που θα κρίνει ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στα play off. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Χελάκης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.



Η πιθανή ενδεκάδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-3-2-1 και θα επιλέξει στην αρχική ενδεκάδα τους Τζολάκη (τερματοφύλακας), Ανδρούτσο, Μπα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ (στην άμυνα), Μπουχαλάκη, Καμαρά, Εμβιλά (στα χαφ), Βαλμπουενά, Μασούρα (στις πτέρυγες) και Ελ Αραμπί (στην κορυφή της επίθεσης).

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού και Χασάν. 



Το πλάνο των Βούλγαρων

Από την πλευρά τους, οι Βούλγαροι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Κάλινα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοβ, Κάουλι Σόουζα, Κλάουντε Γκονζάλβες, Μπάτζι, Βάντερσον, Ντεσπόντοβ και Σωτηρίου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ, με βοηθούς τους Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και 4ο τον Γκαλ Λέιμποβιτς.

Το επόμενο εμπόδιο

Αν και εφόσον προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι» στα play off, θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς. Στο πρώτο ματς οι Σουηδοί είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα τους, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί σήμερα (22:00) στο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης.