Μια ανάσα από το να υπογράψει στη Σερίφ Τίρασπολ βρίσκεται ο Μπρούνο ο οποίος εδώ και καιρό μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιστοτόπου to10.gr και του Αλέκου Χρυσικόπουλου.

O Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου και εξέταζε τις επιλογές που έχει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φαίνεται πως αυτός θα είναι η Μολδαβία για λογαριασμό της Σερίφ Τίρασπολ του Δημήτρη Κολοβού και του Γιώργου Αθανασιάδη που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του και η οποία είναι ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του UEFA Champions League αφού στο πρώτο ματς των Playoffs της διοργάνωσης είχε επικρατήσει της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0.

Έτσι, έπειτα από τρία χρόνια θητείας στην Ελλάδα (Ατρόμητος 2018-19, Ολυμπιακός 2019-21, Άρης 2021), ετοιμάζεται να αλλάξει παραστάσεις ενώ θα έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μπρούνο δεν μακροημέρευσε στον Άρη ο οποίος τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2021. Με τους κιτρόμαυρους πρόλαβε να σημειώσει 17 συμμετοχές.