Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα εκ νέου ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού ύστερα από καταγγελία 17χρονης κοπέλας, προκειμένου να απολογηθεί.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί και ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται επίσης ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του στη Γλυφάδα όπου τη βίασαν.

Η κοπέλα, κατά πληροφορίες, έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές πως έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκε.

Εκεί λίγο αργότερα εισήλθε ο 40χρονος και τη βίασε και στη συνέχεια αφού είχε φύγει ο μάνατζερ μπήκε ο ποδοσφαιριστής, κλείδωσε την πόρτα και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Αντίθετα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Όταν καταγγέλλουμε κάτι, θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουπμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ό,τι συνέβη, ήταν με τη θέληση της.

Ο 40χρονος Νιγηριανός αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία του.