Χώρισε τη γυναίκα του, παντρεύτηκε την ανιψιά της και τώρα ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά ο ποδοσφαιριστής «Χαλκ». Η ιστορία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μινέιρο, Τζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα ή «Χαλκ», όπως είναι γνωστός για τη δύναμη του σώματός του, έχει εγείρει θετικά, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια, μετά το δεύτερο γάμο του με την ανιψιά της πρώην συζύγου Ιράν Άντζελο.

Η καρδιά του ξεχειλίζει από ευτυχία 

Ο μπαλαδόρος σταρ άρχισε να βγαίνει με την 32χρονη ανιψιά της, Καμίλα Άντζελο, στα τέλη του 2019, λίγους μήνες αφότου έβαλε τέλος στο 12ετή γάμο του με την Ιράν, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2020 και με μία ανάρτηση με τους δύο αγκαλιά και να φιλιούνται κρατώντας το υπερηχογράφημα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το τέταρτο για τον «Χαλκ», γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα με μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Θεό, μοιράζομαι μαζί σας ότι για τέταρτη φορά είμαι ευλογημένος με ένα ακόμη παιδί. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από τόση ευτυχία και δεν μπορώ παρά να πω ευχαριστώ Θεέ μου. Ανυπομονούμε ήδη να υποδεχτούμε το παιδί μας και σας αγαπάμε άνευ όρων. Με υγεία μωρό μου».

Δεν χάρηκαν όμως όλοι με τη χαρά του πρώην άσου της Πόρτο και της Shangai SIPG. Ιδιαίτερα εκείνοι που συντηρούν τη φήμη πως ο «Χαλκ» χάλασε το γάμο του για την ανιψιά της γυναίκας του. Ο «Χαλκ» ξεκαθάρισε πως άρχισε να βλέπει την Καμίλα μήνες μετά το χωρισμό τους. Κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του πως του φερόταν «σαν τέρας», πως την ενδιέφερε περισσότερο να φέρει το χαρακτηρισμό της συζύγου του παρά να είναι, αλλά και για απιστίες κατ’ εξακολούθηση. Γι’ αυτό και αποφάσισε να βάλει τέλος σε έναν «ανύπαρκτο γάμο».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time