Την Κυριακή (3/10), στο γήπεδο του Ολυμπιακού Γ.Καραϊσκάκης, το οποίο αναμένεται να είναι sold out, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό θα τιμήσει τον επί σειρά ετών ηγέτη της στο μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη.

Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο, τον ίδιο τον Σπανούλη, αλλά και τον κόσμο, που θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τον Κill Bill, όπως αρμόζει σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πρόκειται για μία γιορτή «ντυμένη» στα ερυθρόλευκα, προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, που χάρισε μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε την πορεία του Βασίλη. Ήρθε στην ομάδα το 2010 και άλλαξε την ιστορία της, καθώς ήταν ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού για αρκετά χρόνια και χάραξε την δική του πορεία. Μπορούμε να πούμε πως ίσως είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα έως τώρα.

Πρόκειται για έναν πραγματικό ηγέτη, ο οποίος αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, την Δευτέρα (27/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστησε μια γιορτή στο ΣΕΦ προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, με την οικογένεια του πειραϊκού συλλόγου να αποχαιρετά τον θρύλο της.