Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 3-0 στην Πόλη το βράδυ της Πέμπτης (30/9), με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο γνωστός παίκτης του Ολυμπιακού, που πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη και αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής του Europa League, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε την ανάγκη να μην χαραμίσει η ομάδα του το σπουδαίο «τρίποντο» που πήρε.

Αναλυτικά η δήλωση του Μασούρα

Η παράδοσή του στην Κωνσταντινούπολη

«Θεωρώ ότι είναι συγκυριακό. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι ανασταλτικά, με αλληλοκαλύψεις από όλα τα παιδιά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο, να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία. Το καταφέραμε στο 100%. Είναι κάποιες μέρες που βγαίνουν όλα. Στόχος είναι η 1η θέση ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να μείνει πρώτος

«Τίποτα δεν έχει κριθεί, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Εκεί που βρίσκεσαι πρώτος, μπορεί να βρεθείς τρίτος. Έχουμε κάνει μεγάλο βήμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε από τη στιγμή που έχουμε κάνει τόσο καλή δουλειά σε δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια αυτή την προσπάθεια».

Το 0-3 είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της ομάδας

«Η ομάδα αυτή έχει τεράστια ιστορία. Αν είμαστε ένα λιθαράκι στην ιστορία αυτής της ομάδας είμαι πολύ χαρούμενος. Το να κερδίζεις με τόσο ευρύ σκορ σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Να σκύψουμε το κεφάλι για να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για αυτόν τον σύλλογο, γιατί πραγματικά το αξίζει».

Τί δήλωσε ο Αγκιμπού Καμαρά

«Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σήμερα ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε μία τέτοια μεγάλη νίκη εκτός έδρας».

Τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να τερματίσει εκεί που θέλει

«Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε με συγκέντρωση και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν. Αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συγκεντρωμένοι».