Με την καρδιά του πρωταθλητή να χτυπάει δυνατά και την κλάση του Ματιέ Βαλμπουενά να κάνει τη διαφορά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Superleague και βρίσκεται ξανά στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο 90+1’ με φανταστική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Κλέιμαν και έδωσε το τρίποντο της νίκης στους Ερυθρόλευκους. Ένα γκολ-ποίημα από τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, που μπήκε ως αλλαγή στο 60’ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε τη λύση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ένα ματς που έδειχνε να στραβώνει για τον Ολυμπιακό, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να… χτυπάει στο 90+1’ και να δίνει μια σπουδαία νίκη στους γηπεδούχους. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 85’ με το πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 88’ με το γκολ του Φαν Φέερτ.

Οι πρωταθλητές πέτυχαν τον στόχο τους και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό (1/12), για το Κύπελλο Ελλάδος.