Ο κορυφαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να «συνδυάσει» την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, Κρήτης με τις εξετάσεις του διπλώματος οδήγησης.

Από τη μια η επίσκεψη στους σεισμόπληκτους και από την άλλη κάποιον συγγενή που επισκέφτηκε, ακόμη και για παροχή υπηρεσιών από ιδιωτική δομή ακούστηκε.

Όμως εκτός από αυτά, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, μετά τα αθηναϊκά δημοσιεύματα για το αυτοκίνητο Tesla και το γεγονός ότι δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης ο κορυφαίος τενίστας, ανέφερε ότι με την «ευκαιρία που ήρθε στο Ηράκλειο, αποφάσισε να πάρει δίπλωμα οδήγησης από εδώ».

Άρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπάθησε να τα… «συνδυάσει» όλα.

Ωστόσο, ο αντιπεριφερειάρχης, σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας στα σχετικά δημοσιεύματα που αναπαράγονται, για φερόμενη απόρριψη λήψης άδειας οδήγησης του παγκόσμιου πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης είπε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσήλθε στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ηρακλείου χθες 7 Δεκεμβρίου, όμως δεν είχε μαζί του το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνταν και έτσι δε συμμετείχε στη διαδικασία των εξετάσεων και αποχώρησε. Θα επανέλθει, όπως είπε, σε επόμενο προγραμματισμό».