Nα σπεύσει να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού καλεί τον, γνωστό από χρόνια για τις ψεκασμένες απόψεις τουΝόβακ Τζόκοβιτς ο Γερμανός παλαίμαχος τενίστας Μπόρις Μπέκερ, ο οποίος υπήρξε προπονητής του στο παρελθόν.

«Ως πρώην προπονητής του, είμαι τόσο κοντά στον Νόβακ Τζόκοβιτς που θα τον θεωρούσα σχεδόν οικογένεια, αλλά όπως σε όλες τις οικογένειες μερικές φορές υπάρχουν διαφωνίες. Και σε αυτήν την περίπτωση νομίζω ότι κάνει ένα μεγάλο λάθος που δεν εμβολιάστηκε. Είναι κάτι που απειλεί την καριέρα του και την ευκαιρία του να εδραιωθεί ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών», υποστηρίζει ο Μπόρις Μπέκερ σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Η ίδια απίστευτη αποφασιστικότητα που είδα να κερδίζει τόσους πολλούς αγώνες μπορεί να είναι ευάλωτη με το πείσμα του. Θα κάνει ο Νόβακ αυτό το βήμα; Δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Είναι απίστευτα δυνατός, με πολύ σταθερές πεποιθήσεις. Εάν δεν το κάνει, τότε σε 10 χρόνια θα το κοιτάξει πίσω και θα συνειδητοποιήσει ότι έκανε ένα λάθος», πρόσθεσε.