Αναγνώρισε το λάθος του και απολογηθήθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ Γιώργος Τζαβέλλας, μετά την απρεπή αντίδρασή του στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στο χθεσινό ντέρμπι της Super League 1 στην έδρα του Άρη. 

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, τοποθετήθηκε για το περιστατικό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκφράζοντας τη συγγνώμη και τον σεβασμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, ενώ τόνισε πως δικαιολογημένα δέχεται την σκληρή κριτική.

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική. Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα! Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Αλκη», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.
257609606_278752667660525_4635470206857721739_n
Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ πήγε να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο για την ισοφάριση της Ένωσης και την ώρα που ο Αργεντινός φορ αφιέρωνε το τέρμα του στον Άλκη, τον 19χρονο που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εκείνος φώναζε μπροστά στην κάμερα της Nova «σκουλήκια» για τον κόσμο του Άρη.