Στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι ήταν ένα πάρα πολύ λυπηρό περιστατικό, το οποίο έχει στενοχωρήσει πολύ.

«Είναι ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε και έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

Μάλιστα, επισήμανε ότι «σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα».


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρτίνς

«Είναι ένα περιστατικό πάρα πολύ λυπηρό που με έχει στεναχωρήσει πολύ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Δεν είναι αυτό. Δίνω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και γρήγορα να λυθεί η υπόθεση.

Είναι μία μαύρη σελίδα. Κάτι πολύ λυπηρό και άσχημο για την κοινωνία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα», δήλωσε.

Στη δολοφονία του Αλκη αναφέρθηκε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος τόνισε: Για την δολοφονία: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες καταστάσεις.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις. Ο καθένας ξεχωριστά – παίκτες, παράγοντες και ομάδες – να έχει την κατάλληλη νοοτροπία. Να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα για να μην δυναμιτίζεται το κλίμα», είπε χαρακτηριστικά.