Ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το «διπλωματικό θρίλερ» που έζησε στην Αυστραλία, που μάλιστα τον οδήγησε στον αποκλεισμό του από το Australian Open, δήλωσε πως δεν πρόκειται να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, με όποια συνέπεια έχει αυτή η επιλογή.

Έτσι, μετά από αυτή του την απόφαση θα απουσιάσει από τις επόμενες δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Roland Garros και το Wimbledon και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο 34χρονος σούπερ σταρ των courts, αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί κατά της Covid 19, παρά το γεγονός πως στο παρελθόν κοντινές πηγές του είχαν αναφέρει πως είχε στο μυαλό του να εμβολιαστεί, ώστε να «κυνηγήσει» τον Ράφα Ναδάλ στους τίτλους.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Ισπανός βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις Grand Slam, φτάνοντας τις 21, ενώ ο Τζόκοβιτς έχει μόλις μία λιγότερη. Άρα, το να μην συμμετέχει στις επόμενες διοργανώσεις λόγω του εμβολίου σημαίνει πως δίνει απλόχερα το δικαιώμα στον Ναδάλ να παραμείνει στην πρώτη θέση και πιθανόν να διευρύνει τη διαφορά τους.