Ο Κώστας Τσιμίκας έγραψε ιστορία, καθώς ο διεθνής αριστερός μπακ έγινε μόλις ο τρίτος Έλληνας που παίρνει τρόπαιο στην Αγγλία και ο δεύτερος που πανηγύρισε το συγκεκριμένο, μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη!

Ο παλαίμαχος «κάπτεν» της Εθνικής ήταν ο πρώτος που είχε σηκώσει την «κούπα» στο Νησί, πριν από 22 χρόνια και συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου 2000, όταν με την φανέλα της Λέστερ πανηγύρισε την κατάκτηση του League Cup με το 2-1 επί της Τρανμίρ.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έγινε συνολικά ο τρίτος ‘Ελληνας που κατέκτησε τίτλο στην Αγγλία. Εκτός του Θοδωρή Ζαγοράκη και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση τροπαίου στο Νησί, αυτό του Κυπέλλου. Ως παίκτης της Άρσεναλ ο «Sokratis» είχε περάσει αλλαγή στον τελικό της 1ης Αυγούστου 2020, όταν οι «κανονιέρηδες» είχαν επικρατήσει με 2-1 της Τσέλσι.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε έξαλλα στα αποδυτήρια του «Γουέμπλεϊ» την κατάκτηση του League Cup. Στο πάρτι που έστησαν οι «κόκκινοι» μετά το 11-10 στα πέναλτι επί της Τσέλσι, ο Έλληνας μπακ έδωσε ρεσιτάλ χορού.