Όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανακοινώθηκε από το γαλλικό σύλλογο, στις 10 Αυγούστου του 2021, σίγουρα ονειρευόταν τίτλους και διακρίσεις στο Champions League, καθώς έφτασε στο Παρίσι για να συμπληρώσει την «dream team» μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ.

Οι εξελίξεις, ωστόσο, τον διέψευσαν, καθώς οι οπαδοί της έχουν στραφεί εναντίον του και του καταλογίζουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή απόδοση της ομάδας στο Champions League, ειδικότερα μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν αποδοκίμασαν Μέσι, Νεϊμάρ και Ποτσετίνο -Ζήτησαν την παραίτηση του Αλ Κελαϊφί από τη διοίκηση

Η Παρί νίκησε εύκολα την ουραγό Μπορντό με 3-0, άνοιξε τη διαφορά στο +15 από τη δεύτερη Νις, αλλά δεν κατάφερε να ηρεμήσει τους οπαδούς της.

Οι φίλοι του συλλόγου δεν μπορούν με τίποτα να «χωνέψουν» τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι αποδοκιμασίες κατά παικτών (ειδικά κατά Νεϊμάρ και Μέσι) και Ποτσετίνο ήταν συνεχείς στο «Παρκ ντε Πρενς». Μάλιστα, οι… σκληροπυρηνικοί οργανωμένοι των πρωτευουσιάνων επιδόθηκαν σε υβριστικά συνθήματα κατά του Νεϊμάρ, ζητώντας ταυτόχρονα την παραίτηση της διοίκησης του Αλ Κελαϊφί.


Υβριστικά γκράφιτι στο προπονητικό κέντρο

Οι οπαδοί δεν έμειναν στα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες, αλλά προχώρησαν σε «βανδαλισμούς» στο κέντρο όπου προπονείται η ομάδα.

Τα μηνύματα είχαν απαράδεκτο περιεχόμενο, αποκαλούσαν «που@#$$# γιο» τον Μέσι και ορισμένα άλλα έγραφαν «άντε γαμ$@$^% κι εσύ Λίο και ο Νασέρ».

Οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων της ομάδας τ' αντίκρισαν όλα το πρωί της Δευτέρας και επιστρατεύθηκε συνεργείο για να καθαρίσει τους τοίχους.

ψχχψχψ