Μια Λίβερπουλ να την… πιεις στο ποτήρι! Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έριξε στο καναβάτσο τη Μάντσεστερ Σίτι και έκλεισε θέση στον τελικό του FA Cup. Οι Reds επικράτησαν των Πολιτών με 3-2 στο Γουέμπλεϊ και δείχνουν πανέτοιμοι για τη δεύτερη κούπα της εφετινής σεζόν.

Λίβερπουλ και Σίτι προσέφεραν ακόμη μια απίθανη παράσταση, επιβεβαιώνοντας πως είναι οι δυο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Η Λίβερπουλ πήρε το αίμα της πίσω για την ισοπαλία της προηγούμενης βδομάδας στο Έτιχαντ και κυνηγάει το… όνειρο. Ποιο είναι αυτό; Το μυθικό κουαρτέτο! Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ, τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup και παραμένει στο κόλπο της Premier League και του Champions League. Η παρέα του Κώστα Τσιμίκα δείχνει ικανή να γράψει ιστορία την εφετινή σεζόν, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά της.

Με τον Έλληνα αμυντικό να παρακολουθεί από τον πάγκο το μεγάλο ματς του Γουέμπλεϊ, η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε το rotation του Πεπ και έδειξε πανέτοιμη για ακόμη μια κούπα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Reds ο Σαντιό Μανέ, που είπε… ευχαριστώ στις διαδοχικές γκάφες του Στέφεν. Ο Σενεγαλέζος πήρε από το χεράκι τη Λίβερπουλ και την οδήγησε σε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία.

Εξουθενωμένη από τη ρεβάνς της Μαδρίτης με την Ατλέτικο και με rotation, η Σίτι «ξύπνησε» αργά. Το γκολ του Μπερνάντο Σίλβα στο 90ο λεπτό αναπτέρωσε για λίγο τις ελπίδες της ανατροπής για τους Πολίτες, με τη Λίβερπουλ ωστόσο να κάνει τη… δουλειά της στα τελευταία λεπτά.