Μεταγραφική βόμβα έχει στα σκαριά η Μπαρτσελόνα, καθώς ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι του... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «AS», ο πρόεδρος των Καταλανών. Ζοάν Λαπόρτα και ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (04.07.2022) στη Βαρκελώνη για να μιλήσουν για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρον τους Καταλανούς.

Το μεγαλύτερο όνομα που έπεσε στο τραπέζι, είναι αυτό του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος επιθετικός και πρώην ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και -σύμφωνα με το δημοσίευμα- φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» του Λαπόρτα.

Να αναφέρουμε ότι ο Πορτογάλος ατζέντης έχει προτείνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε διαφόρους συλλόγους, όπως η Μπάγερν Μονάχου. Ο Λαπόρτα είχε ασχοληθεί και πέρυσι με την περίπτωση του επιθετικού της Γιουνάιτεντ, όμως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στρέψει το ενδιαφέρον του προς Αγγλία.

Εκτός από τον Ρονάλντο, τις συζητήσεις των δύο ανδρών απασχόλησαν και τα ονόματα των Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες και Ράφαελ Λεάο.