Η Μπαρτσελόνα θέλει πολύ την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει διαμηνύσει από την πλευρά του ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν, με σκοπό να μεταγραφεί στους μπλαουγκράνα το φετινό καλοκαίρι και να προπονηθεί με τον Τσάβι.

Οι πρώτες προτάσεις της Μπάρτσα προς τους Βαυαρούς για τον «Λέβα» έπεσαν όλες στο… κενό, όμως πλέον φαίνεται ότι οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση-ματ για να ολοκληρώσουν τη σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν Μονάχου έχει την ενημέρωση ότι θα φτάσει άμεσα η νέα και ίσως η τελική προσφορά των Καταλανών.

Αυτή αναμένεται ότι θα φτάσει στα 50 εκατ. ευρώ ενώ θα προβλέπονται έξτρα μπόνους μέσω επίτευξης ομαδικών στόχων και ατομικών επιδόσεων, που μπορούν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Μπάγερν Μονάχου.

Τα χρήματα που προσφέρει η Μπάρτσα είναι πάρα πολλά και πλησιάζουν στα επίπεσα που εξ αρχής ήθελε η Μπάγερν, αφού επιζητούσε 50-55 εκατ. ευρώ για να δεχθεί να παραχωρήσει τον κορυφαίο παίκτη της τα τελευταία χρόνια.

Η τελική πρόταση της καταλανικής ομάδας θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή (15/7), προκειμένου να κλείσει το deal και να ταξιδέψει ο Λεβαντόφσκι μαζί της στη δική της περιοδεία στις ΗΠΑ από 23 έως 31 Μαΐου σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Ντάλας και Νέα Υόρκη.