Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν να είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ισπανού προπονητή, η «Θύρα 7» με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τον Πορτογάλο για την προσφορά του και του ευχήθηκε τα καλύτερα, ενώ παράλληλα καλωσόρισε στην ομάδα τον 39χρονο τεχνικό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού απεύθυναν επίσης κάλεσμα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (4/8) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. «Ολοι γήπεδο την Πέμπτη, δυνατά για την πρόκριση», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΠΕΔΡΟ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την μεγάλη προσφορά σου! Έχεις τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ, καλή συνέχεια στην καριέρα σου! ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ τον νέο προπονητή! Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας! ΌΛΟΙ γήπεδο την Πέμπτη, ΔΥΝΑΤΑ για την πρόκριση! ΟΛΟΙ δίπλα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ».

ΠΕΔΡΟ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την μεγάλη προσφορά σου! Έχεις τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ,καλή συνέχεια στην καριέρα σου! ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ...

Δημοσιεύτηκε από Gate 7 Official στις Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Πηγή: to10.gr