Διακοπές στη Χαλκιδική φαίνεται ότι κάνει ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή και το Sport24.gr, ο 59χρονος «Air»... σουλατσάρει με πολυτελή θαλαμηγό στην πανέμορφη Χαλκιδική, έχοντας ως βάση του την Ιερισσό. 

«Εδώ και μερικές μέρες, λοιπόν, ο Μάικλ Τζόρνταν σουλατσάρει στη Χαλκιδική και κοντεύει να γίνει Αγιορείτης! Το εννοώ αυτό διότι ο πιο αναγνωρίσιμος μπασκετμπολίστας του κόσμου που τυγχάνει να είναι και ο αθλητής με τη μεγαλύτερη περιουσία έχει ως βάση την Ιερισσό που βρίσκεται στην αρχή της χερσονήσου του Άθω και συν τοις άλλοις εκεί χορηγούνται τα διαμονητήρια σε όσους επιθυμούν να περάσουν στο Άγιο Όρος. Η πληροφορία σχετικά με την επίσκεψη του Τζόρνταν στη Χαλκιδική είχε αρχίσει να κυκλοφορεί πριν από έναν μήνα, όμως άλλο να το ακούς και άλλο να τον βλέπεις!», γράφει ο Βασίλης Σκουντής.

Ο εξάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ βαδίζει στα χνάρια του άλλοτε αντιπάλου του, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος περιδιαβαίνει την Ελλάδα τα τελευταία δυο καλοκαίρια, και μάλιστα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συν τοις άλλοις, επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, τον Ιούνιο του 2021 είχε αποκαλύψει την εμπλοκή του στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των Λέικερς.

Η πρώτη φορά το 1983

Ο Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα. Ο νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς έσκασε μύτη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1983, ως ο ανατέλλων αστήρ του παγκοσμίου μπάσκετ, με την κολεγιακή ομάδα του Νορθ Καρολάινα που αγωνίσθηκε στα «Δημήτρια» της Θεσσαλονίκης και σε ένα επί πλέον ματς με την Εθνική ομάδα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Ο μήνας του μέλιτος το 2013

Η δεύτερη επίσκεψη του είχε τουριστικό και μάλιστα ιδιαιτέρως συναισθηματικό χαρακτήρα: τον Μάιο του 2013 διάλεξε την Ελλάδα για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του (29 Απριλίου) με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.

Τότε ο Τζόρνταν και η σύζυγος του εθεάθησαν στη Μύκονο, στην Ύδρα και στις Σπέτσες, αλλά φαίνεται πως ο μαγνητισμός που τους ασκεί η Ελλάδα είναι αμάχητος, σχολιάζει ο συντάκτης.

Πριν από έναν χρόνο, στα τέλη Αυγούστου του 2021, ο θεωρούμενος ως G.O.A.T. (ο καλύτερος όλων των εποχών) είχε απολαύσει πάλι ένα μέρος των διακοπών του στις Κυκλάδες και επίσης στις δαλματικές ακτές (της Κροατίας) όπου έπλεε με to υπερπολυτελές γιοτ, Ο’ Pari, το οποίο μάλιστα σχεδιάσθηκε και ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα.