Ο Μαρσέλο έζησε μοναδικές στιγμές στην πρώτη του μέρα στην Ελλάδα, καθώς πάνω από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού τον υποδέχτηκαν στο Καραϊσκάκη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που υπέγραψε για 1+1 χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδας βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών που κατέκλυσαν το Καραϊσκάκη, με την παρουσίαση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Μαρσέλο έπαθε… πλάκα με την αγάπη του κόσμου που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη, ενώ μετά την υποδοχή έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media σαν παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλησε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσει τους οπαδούς της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την θερμή υποδοχή, ανεβάζοντας φωτογραφίες του με τη φανέλα της νέας του ομάδας και γράφοντας πως ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τον ίδιο.





Η ανάρτηση του Μαρσέλο:

«Πολύ ξεχωριστή μέρα για να αρχίσω τη νέα περιπέτεια. Πάντα μαζί με την οικογένειά μου. Εκπληκτικό καλωσόρισμα από όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη».