Παίχτης του Ολυμπιακού έγινε από χθες ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό άσο να παρακολουθεί από τα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα του ομάδα κόντρα στη Φράιμπιουργκ.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, καλοσώρισε και επίσημα τον Χάμες Ροντρίγκες στον «Θρύλο», αναρτώντας μια σειρά φωτογραφιών από την υπογραφή του συμβολαίου του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πόζαρε και με την ερυθρόλευκη φανέλα με το νο10 που θα φορά.

«Καλωσορίσαμε εχθές στο Καραϊσκάκη τον Χάμες Ροντρίγκες!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανάρτησή του.


Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δημοσίευσε βίντεο με την αποθέωση που γνώρισε ο Χάμες Ροντρίγκες, μόλις ανακοινώθηκε η μεταγραφή.


Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε στο MEGA, δίνοντας υποσχέσεις τους φίλους της νέας του ομάδας.

Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι καλύτερες δυνατές από αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γήπεδο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι».

«Μου αρέσει που ζω τη ζεστασιά του κόσμου σε ένα καυτό γήπεδο, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θέλω να υποσχεθώ ότι ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να κερδίσω τίτλους, να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ, να παρουσιάσω ωραίο ποδόσφαιρο που είναι αυτό που μου αρέσει και αγαπώ», κατέληξε ο Χάμες Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις.