Η απογοητευτική εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ήττα από τον Αρη με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Super League, φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι έχοντας καθίσει 11 φορές στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Σε 11 ματς με τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική του ηγεσία, ο Ολυμπιακός είχε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, με 20-18 γκολ. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε για να επαναφέρει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά δεν κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους, με την ήττα από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να αποτελεί το κύκνειο άσμα του στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο 39χρονος προπονητής είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό την 1η Αυγούστου, όταν είχε αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ισπανό να αποχωρεί από τον Πειραιά μετά από 1.5 μήνα.