Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετέβη το πρωί στο νοσοκομείο Metropolitan, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες. Ο ίδιος ξεκινά αμέσως εντατικό πρόγραμμα θεραπειών και αποκατάστασης, με σκοπό να μπορέσει να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.

Πάντως, το σημαντικό είναι ότι γλίτωσε μεγαλύτερη ζημιά, που θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός, όχι για εβδομάδες, αλλά για μήνες.

Δεν θα δώσει το «παρών»

Αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις και όντως ο Ελ Αραμπί μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, θα απουσιάσει τουλάχιστον στα τρία από τα εναπομείναντα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια (Καραμπάγκ εντός και εκτός, Φράιμπουργκ εκτός, Ναντ εντός).

Επίσης, θα χάσει τις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ (εκτός), το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (εντός) και τα ματς με Παναιτωλικό Λαμία και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα τέσσερα τελευταία ματς πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντιπάλους Ναντ, Παναθηναϊκό (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός).