Χωρίς τον Σισέ, με τον οποίο προέκυψε το γνωστό θέμα και τον οδήγησε να ζητήσει συγνώμη, αλλά και χωρίς τον Μπα είναι η αποστολή του Ολυμπιακού που επέλεξε ο Μίτσελ για τον αγώνα της Κυριακής (9/10 – 16:00) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Super League στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Χάμες αλλά και ο Μαρσέλο.

Πέρα από τους δύο στόπερ (Σισέ και Μπα με τον δεύτερο να είναι από τραυματισμό) εκτός άφησε ο Μίτσελ και τους Σαμασεκού, Κούντε, Αμπουμπακάρ και ξανά τον Ντε λα Φουέντε. Φυσικά δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βατσλίκ, Ελ Αραμπί και Ρέτσο.

Βρσάλικο με Σωκράτη ή ξανά Εμβιλά και 8άρια στον άξονα;

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, θα υπάρξει ξανά άμυνα με αλχημείες αφού ο μόνος διαθέσιμος κανονικός στόπερ είναι ο Σωκράτης. Θα παίξει δίπλα του ο Βρσάλικο ή θα διατηρηθεί στόπερ ο Εμβιλά και θα επιλέξει ο Μίτσελ 11άδα με δύο 8άρια (π.χ. Μπουχαλάκης και Ινμπόμ); Μένει να το δούμε.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Πηγή: sportday.gr