Τα θερμά της συλλυπητήρια και το δικό της αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή στα 43 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της στα social media, η Σοφία Μπεκατώρου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης που δίνει το δικό της αγώνα για το ελληνικό #metoo, τόνισε στο μήνυμα της ότι ο Αλέξανδρος δείχνει και πάλι μπροστά σε μια εποχή όπου η χώρα έχει φρίξει από εγκλήματα βίας.

«Σε μία περίοδο όπου έχουμε φρίξει από τα εγκλήματα βίας που εξελίσσονται δίπλα μας και εμείς συνεχίζουμε να "κοιμόμαστε", ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης μπαίνει πάλι μπροστά. Μέσα από τον προσωπικό του Γολγοθά μας υπενθυμίζει τη σημασία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της σημασίας να είμαστε παρόντες στη ζωή βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω μας, όπως έκαναν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό για αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Instagram η Ολυμπιονίκης.

«Έφυγε μαχητής, αφήνοντας στην οικογένειά του, αλλά και όλους εμάς ένα μήνυμα που εύχομαι να μην ξεχάσουμε γρήγορα.."Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου», υπογραμμίζει η Σοφία Μπεκατώρου.

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου.
Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου", έγραψε...», επισημαίνει η ίδια.

«Η κοινωνική αλλαγή είναι ομαδικό άθλημα και χρειαζόμαστε όλοι!», καταλήγει.