Κάποτε οι Ναπολιτάνοι ονόμαζαν τα παιδιά τους Ντιέγκο. Ο Μαραντόνα επηρέασε, όχι μόνο τις συνειδήσεις τους επί τα βελτίω αλλά και, τον τρόπο ζωής τους, την καθημερινότητά τους και το μέλλον τους. Το όνομα προς τιμή του είναι ένας τρόπος ώστε το κληροδότημα να μείνει ζωντανό και η Νάπολη να μένει σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά τον αφηγηματικό ρυθμό. 

Το όνομα Χβίτσα είναι σαφώς περισσότερο περίπλοκο. Στην τελική, οι Αργεντινοί υπήρξαν μετανάστες ολκής σε ό,τι αφορά την Ιταλία, οι περίφημοι Οριούντι, όπως ήταν ο Λουίς Μόντι και ο Όμαρ Σίβορι, μεταξύ άλλων, στέρησαν από την «αλμπισελέστε» την ευκαιρία να παίξει ως φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958. Οι Γεωργιανοί δεν μοιάζει να σχετίζονται καθ' οιονδήποτε τρόπο με τους Ιταλούς, αν και γίνεται να αναγνωστούν ομοιότητες στο ταμπεραμέντο. 
Khvar

Η Νάπολι προκρίθηκε ως πρώτη στους «16» του Champions League και έχει πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Αταλάντα στη Serie A. Ο Χβαρατσκέλια είναι, σε μια ομάδα με εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές, η απόλυτη ατραξιόν της.  

Στη Γεωργία, πάντως, το Χβίτσα παίζει. Μοιάζει να παίζει και το Χβαρατσκέλια. Μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, εκτός από το γήπεδο, σε μια τελετή γάμου. Ο γαμπρός, άλλωστε, ο οποίος είναι και πατέρας, έσκασε μύτη για να παντρευτεί με τη φανέλα της Νάπολι και το επώνυμο του ποδοσφαιρικού ήρωά του πίσω. Γι’ αυτόν μια ποδοσφαιρική φανέλα είναι προφανώς το καλύτερο… κοστούμι. Ακόμα και αν πρόκειται για το γαμπριάτικο του. Ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει τη χρονιά του παίζει στα αριστερά. Τα Σαββατοκύριακα και οι Τρίτες και οι Τετάρτες είναι ένα δώρο.

Ακόμα και τώρα, που σε 2,5 εβδομάδες αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης τις 21 Νοεμβρίου, θα υπάρξει μια ψυχική γύμνια μέσα του, αν και θα γίνεται να ξεγελαστεί μέσω των φωτογραφιών από το γάμο του. Ο Χβαρατσκέλια θα τον συνοδεύει και η σύζυγός του, η οποία έμοιαζε δεόντως ευχαριστημένη από αυτήν την εξέλιξη -στην τελική παντρεύτηκε έναν άντρα που μοιάζει να μην παιδεύεται με τα στερεότυπα και τις κοινοτοπίες- θα ασχολείται με το να γεμίζει τα κενά του.  

Το περίεργο είναι ότι ανήρτησε τη φωτογραφία του στο λογαριασμό του στο twitter, που, καθόλουτ απροσδόκητα, είχε δώσει το όνομα khvaratskelia10, ο οποίος, όμως, πλέον δεν λειτουργεί.