Το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες.

Η αρχή γίνεται στο Αγρίνιο, με τον Παναθηναϊκό να παίζει κόντρα στον Παναιτωλικό στις 17:00.

Μία ώρα αργότερα, στις 18:00, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν στις 20:00 δύο παιχνίδια.

Στην OPAP Arena η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό.


Το τηλεοπτικό πρόγραμμα αναλυτικά

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (17:00) CosmoteSport 2
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (18:00) NovaSports 2
ΑΕΚ - ΟΦΗ (20:00) CosmoteSport 1
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (20:00) NovaSports Prime

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
Μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει να επιστρέψει στις νίκες, μετά το 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου άγγιξε μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει στο τέλος.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Ο Παναιτωλικός που έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και δεν μπόρεσε να πλησιάσει κι άλλο την εξάδα, κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνεχίζει αήττητος στην κορυφή, με τους «πράσινους» να προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
Ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, παίρνοντας τον ένα βαθμό στο Περιστέρι με τον Άρη, ενώ οι Αρκάδες κατάφεραν να σταματήσουν το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ μετά το 1-1 της Τρίπολης. Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΚ - ΟΦΗ
Η ΑΕΚ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή μετά το ισόπαλο 1-1. Στην OPAP Arena θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα υποδεχόμενη τον ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ιωνικό με την πίεση να αυξάνεται.