Παραλίγο να είναι κατά πολύ χειρότερα από μία ήττα του Μιλγουόκι από τους Ατλάντα Χοκς με σκορ 121-106 για το NBA τα πράγματα για τους Μπακς, αφού σίγουρα υπήρχαν αρκετοί που όταν είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτει σφαδάζοντας το έδαφος μετά το γύρισμα του αστραγάλου του, σκέφτηκαν ότι... τετέλεσται η σεζόν. 

Συγκεκριμένα, πολύ νωρίς στο παιχνίδι, 9'08'' για τη λήξη της δεύτερης περιόδου, ο «Greek Freak» ακολούθησε τον συμπαίκτη του ΜαρΤζον Μπότσαμπ στον αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, γύρισε τον αστράγαλό του και έπεσε άσχημα στο παρκέ, με τις εικόνες από το γήπεδο μετά την πτώση του Έλληνα σούπερ σταρ να είναι συγκλονιστικές.

Ο αριστερός αστράγαλός του γύρισε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται τι δυνάμεις βρήκε για να μείνει στο παιχνίδι, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα είχε «παγώσει» το γήπεδο, με τον Χολιντέι να είναι στον πάγκο και να τραβάει τα μαλλιά του.

Jrue

Παρότι ο Γιάννης συνέχισε, έπαιξε συνολικά 31 λεπτά και είχε 27 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 8 λάθη, η κατάστασή του επρόκειτο να εκτιμηθεί αργά το βράδυ σήμερα, με το ιατρικό τιμ των Μπακς να έχει τις ανησυχίες του για τον τρόπο που γύρισε το πόδι του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να χάσει τουλάχιστον το επόμενο ματς, με τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.