Για άλλη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλέβει την παράσταση.

Χωρίς καν να το ξέρει, «πλασάρει» ένα νέο trend τόσο στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αλλά και στο Twitter.  Μετά το τέλος του εκπληκτικού παιχνιδιού της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη, το οποίο έληξε 2-0 και έδωσε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ, ο αρτίστας σκηνοθέτης «έπιασε» ένα απίστευτο πλάνο με τον CR7.

 Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειχνε... το μαλλί του στους διαιτητές για να κατακυρώσουν σε αυτόν το πρώτο γκολ της ομάδας του (54'), καθώς, όπως ισχυρίστηκε, το μαλλί του «άγγιξε» την μπάλα ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπρούνο Φερνάντεζ, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού προσπάθησε με κάθε τρόπο να πετύχει να μετρηθεί ως δικό του το γκολ, τελικά δεν τα κατάφερε, αλλά πιστώθηκε στον μοναδικό πλέον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Μπρούνο Φερνάντες.

 Δυστυχώς για τον Ρονάλντο, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας αισθητήρας στο εσωτερικό της μπάλας «Al Rihla» της Adidas, που επιβεβαίωσαν ότι η μπάλα πέρασε από δίπλα του.


 «Ξεχάστε το "χέρι του θεού", τώρα έχουμε το "μαλλί του θεού" του Ρονάλντο»

Ωστόσο, το σκηνικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, όταν ο Γάλλος εκφωνητής παρομοίασε το μαλλί του Ρονάλντο με το... χέρι του θεού, κατά τη διάρκεια περιγραφής του αγώνα.

 Συγκεκριμένα προχώρησε σε μια συνειρμική σκέψη, παρομοιάζοντας το μαλλί του Ρονάλντο με το πασίγνωστο «χέρι του θεού» του Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1996.

 Μάλιστα, ο Κρις Σάτον, πρώην παίκτης των Μπλάκμπερν Ρόβερς, Τσέλσι και Άστον Βίλα μεταξύ άλλων ομάδων, έγραψε στην «Daily Mail»: «Ξεχάστε το "χέρι του θεού" του Ντιέγκο Μαραντόνα, τα "μαλλιά του θεού" του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στη μόδα τώρα».

Και ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν είχε άδικο, καθώς το «μαλλί του θεού" και το ακυρωθέν γκολ του Κριστιάνο εναντίον της Ουρουγουάης έχουν γίνει στόχος memes και διαφόρων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Μάλιστα, η ισπανική «MARCA», σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει το περιστατικό, τις απεγνωσμένες προσπάθειες του CR7 να κατοχυρωθεί σε αυτόν το γκολ, αλλά και τον επικό συνειρμό του Σάτον, δίνει τις «αποδείξεις» της για την... τούφα που ακούμπησε την μπάλα.

 Και στο τέλος κι ένα σκίτσο της ως αφιέρωση στο «μαλλί του θεού».

 Το πάρτι στο Twitter για το «μαλλί του θεού»

Εννοείται πως το πάρτι στο Twitter για το «μαλλί του θεού» δεν άργησε να στηθεί... με τους χρήστες να παραθέτουν τις εικόνες και τα σχόλιά τους.

 «"Το μαλλί του Θεού", είπαν στη γαλλική τηλεόραση», έγραψε χρήστης.


 «Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναγνωριστεί ως "το μαλλί του θεού"».

 «Χαχαχα, πώς θα συγκρίνεις τον Ρονάλντο με τον Ντιέγκο... Για όνομα του Θεού, λιγότερο ποδόσφαιρο και από τους συμμαθητές μου».

 «Δεν δίνω δεκάρα, τα μαλλιά του θεού πέτυχαν το γκολ».

 «Μετά το περίφημο γκολ του #Maradona με το χέρι του θεού, τώρα θα έχουμε τα μαλλιά του θεού του #ronaldo».