Δύσκολη δεν ήταν η απάντηση για το πώς ο Salt Bae, ο σεφ που έγινε γνωστός για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι στο κρέας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Lusail» μετά τη λήξη του συγκλονιστικού τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Αγγλίας. 

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)



Ο γνωστός επιχειρηματίας, αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τραβούσε με μανία τον Μέσι για να έχει μία φωτογραφία μαζί του, μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-2 στα πέναλτι, 2-2 στην κανονική διάρκεια και 3-3 στην παράταση, εθεάθη να παίρνει στα χέρια του το τρόπαιο προκειμένου να βγάλει μια selfie. 

Ο Νουσρέτ Γκοκτσέ, όπως είναι το κανονικό όνομά του, παραβίασε το πρωτόκολλο. Σύμφωνα με αυτό, απαγορεύεται να αγγίξει ο οποιοσδήποτε το τρόπαιο πέραν των παικτών και του τεχνικού τιμ της νικήτριας ομάδας, καθώς και συγκεκριμένων αξιωματούχων.

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)



Η «Daily Mail» αναφέρει πως αποτελεί «γρίφο» το πώς του επετράπη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Lusail», καθώς και το πώς βρέθηκε στα χέρια του, έστω και για μια στιγμή, το τρόπαιο. Όμως, την ευθύνη για την παρουσία του στο χορτάρι του γηπέδου την έχει η FIFA, καθώς διαπιστώθηκε πως η διαπίστευσή του έγραφε πως είναι «επίσημος της παγκόσμιας ομοσπονδίας».

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)



Είναι γνωστό πως ο Τούρκος σεφ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο οποίος πρόσφατα σε επίσκεψή του στο εστιατόριο του Νουσρέτ στην Ντόχα ανέφερε ότι «όπως το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο, έτσι κάνει και ο Νουσρέτ».