Περίμενε πολύ υπομονετικά τη στιγμή του ο Λιονέλ Μέσι. Το απόγευμα της Τρίτης γεύτηκε, μέσα στην πατρίδα του, τη λαοθάλασσα για το χαιρετισμό των παγκόσμιων πρωταθλητών. Η Αργεντινή περίμενε πολύ υπομονετικά. Ο Μέσι, από την πρώτη στιγμή μίας παρέλασης στο ανοιχτό λεωφορείο, μέσα στο Μπουένος Άιρες, που επρόκειτο να κρατήσει... αιώνες, ξεκίνησε τις μπύρες. 



Άλλωστε, στην Αργεντινή το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Ήταν «φθινόπωρο» του 2020 όταν η «Ole» απαθανάτισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του πρωταθλητή κόσμου και ένα... θερμός και τον έβαλε στο πρωτοσέλιδό της. Στις 24 Μαΐου το ανήρτησε στο twitter. Ο «Πελούσα» είχε ευχηθεί να κατακτήσει η εθνική ομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο και να γίνει βασικό θέμα. 



Ο Μαραντόνα ταξίδεψε σε μια κάποια γειτονιά, αγγέλων ή διαβόλων ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά ο Μέσι δεν τον ξέχασε. Φορώντας μία μπλούζα με τρία αστέρια, που υποδηλώνει την κατάκτηση των τριών, πια, Παγκόσμιων Κυπέλλων από την εθνική Αργεντινής, και με το τρόπαιο εκ δεξιών του, κρατώντας σχεδόν το ίδιο θερμός, απέτινε φόρο τιμής σε εκείνο το πρωτοσέλιδο της «Ole». 

Αν η φωτογραφία γίνει πρωτοσέλιδη, ουδείς ξέρει, ο Μέσι, όμως, δεν ανησυχεί για αυτό.