Ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Goal, θέλει να παρουσιάσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο γήπεδο της ομάδας που αγωνίζεται, το Parc des Princes, της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Όμως οι ιδιοκτήτες της ομάδας πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι σωστό, καθώς ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή νίκησαν την Γαλλία στον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λιονέλ Μέσι, αφού παρουσιάσει το βαρύτιμο τρόπαιο, θέλει να κάνει τον γύρο του γηπέδου κρατώντας το, δείχνοντας το στους Γάλλους φιλάθλους της ομάδας.
Αν οι Γάλλοι δεν ήταν αυτοί που είχε νικήσει ο Μέσι στον τελικό, εικάζεται πως οι ιδιοκτήτες δεν θα έφερναν αντίρρηση σε αυτή την επιθυμία του Αργεντινού.

Επίσης ρόλο θα παίξει στην απόφαση και η «χαοτική» ατμόσφαιρα του τελικού, αλλά και το πόσο κοντά ήταν η Γαλλία στον να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι.

Μένει να δούμε στις 28 Δεκεμβρίου, στην επανέναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος αν η Παρί Σεν-Ζερμέν «αφήσει» τον Μέσι να δείξει το τρόπαιο στους Παριζιάνους, όμως και το κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κιλιάν Εμπαμπέ, των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών στον τελικό του αιώνα.