Εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Αϊντχόφεν για τον Κόντι Γκάκπο, ο οποίος έκανε εντύπωση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σκοράροντας στα παιχνίδια του ομίλου για την Ολλανδία. 

Ο 23χρονος φορ, που παίζει στους Άντρες της Αϊντχόφεν από το 2018, θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους», ενώ η Λίβερπουλ πρόκειται να ξοδέψει για την απόκτησή του 37 εκατομμύρια λίρες, τα οποία μπορεί να γίνουν 50 αν πετύχει στόχους του συμβολαίου.

Ωστόσο, έμοιαζε βέβαιο ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μερικές ώρες προτού η PSV ανακοινώσει τα όσα ακολούθησαν ο περίφημος μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραφε στο twitter: «Ο Κόντι Γκάκπο δεν έχει αλλάξει τη γνώμη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελε να πάει εκεί το καλοκαίρι και συνεχίζει. Οι συζητήσεις με τον ατζέντηδες συνεχίζουν να είναι θετικές. Είναι πάνω στην Γιουνάιτεντ τώρα, ώρα να αποφασίσει για την επένδυση 55-60 εκατ. ευρώ».



Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Ιταλός. Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης... κοιμόταν όσο η Λίβερπουλ δούλευε το ριφιφί της χρονιάς. Ίσως κοιμόταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό προπονητή Έρικ τεν Χαγκ να χάνει το παιχνίδι από τον Κλοπ, αλλά και από τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, συμπατριώτη του Γκάκπο και αρχηγό του στην εθνική, πλέον και τους «κόκκινους».