Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
olympiacos
Sports

Ολυμπιακός: Πρόκληση ο ορισμός του Κρούζλιακ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ - «Σχέδιο της συμμορίας για να μας πλήξει»

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»

Του παλιού γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ , Μίχελ Λούμπος, ψυχοπαίδι χαρακτήρισε ο Ολυμπιακός, σε ανακοίνωσή του, το διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ, ο οποίος ορίστηκε από τη λίγκα για να διευθύνει το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας, για την 21η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στις 20:30

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, αποδίδει δόλο στην επιλογή του Κρούζλιακ, ενώ τονίζει: «Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου. Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».