Θαυμαστής του ΛεΜπρόν, αλλά πάνω από όλα ανταγωνιστής από τους λίγους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε το Λος Άντζελες δύο μέρες αφού οΤζέιμς κατέρριψε το ρεκόρ πόντων του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στο NBA. Ο «βασιλιάς» έμεινε στον πάγκο πρώτον επειδή έκανε πάρτι στο δυτικό Χόλιγουντ και δεύτερον διότι δεν είχε καν νόημα να κάνει το ρεκόρ του και να συνοδευτεί από ήττα των Λέικερς. 

Ο Giannis έβαλε 38 και οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από το Λος Άντζελες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA. 

Συγκεκριμένα: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσέφερε ακόμη μία σπουδαία παράσταση στην πορεία πρωταθλητισμού των Μπακς, σκοράροντας 38 πόντους κόντρα στους Λέικερς στο 115-106, με τον Λεμπρόν να παρακολουθεί από τον πάγκο. 

Ο βασιλιάς ΛεΜπρόν αρκέστηκε στο χειροκρότημα των φίλων των Λέικερς για το επίτευγμά του να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Δεν έπαιξε κόντρα στους Μπακς αλλά θαύμασε από τον πάγκο τον διάδοχό του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόρπισε στους πέντε ανέμους τους Λέικερς. Και μετά είχε μια κουβεντούλα με τον ΛεΜπρόν.

Ο Γιάννης κυριάρχησε με 38 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Οι Μπακς νίκησαν τους ελλιπείς Λέικερς με 115-106, μετρούν 9 σερί νίκες και με την απόκτηση του Τζέι Κράουντερ από τους Σανς γίνονται ακόμα πιο ισχυροί διεκδικητές του τίτλου. Ο Γιάννης δεν σταματά να ονειρεύεται».