Μόνο τον Παναθηναϊκό σκέφτονται άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Η Μητέρα των μαχών πλησιάζει (25/2) για τους «ερυθρολεύκους», που φιλοξενούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Παναθηναϊκό. Ένα ντέρμπι που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του Μίτσελ στον εφετινό μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς συνεχίζεται και το ερωτηματικό είναι ένα: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία και στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Στη σημερινή προπόνηση στον Ρέντη, ο Ελληνας στόπερ θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές. Ουσιαστικά, η προπόνηση θα λάβει τον χαρακτήρα… τεστ για το ντέρμπι με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μίτσελ θέλει να δει την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, αν ο 34χρονος αμυντικός τεθεί νοκ άουτ για το ματς του Σαββάτου, τότε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Ντόι και Μπα. Θυμίζουμε, πως οι επιλογές είναι περιορισμένες, καθώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Πηγή: to10.gr